Részvételi díj, fizetés, adomány

Részvételi díj

Számlaszámunkat a jelentkezést visszaigazoló levélben találhatja meg.

 • Részvételi díjaink a szállás, az ágyneműmosás és a teljes ellátás költségeit tartalmazzák. Jelenlegi napi díj: 15.000 Ft/fő/éj.
 • Házunk költségeit tekintve a napi díj valós összege 18.000 Ft lenne.
  Az általunk felkínált árak kedvezményesek, a hiányzó részt a Jézus Szíve Társasága testvéri közössége egészíti ki.
 • Annak érdekében, hogy a lelkigyakorlatok mindenki számára elérhetőek legyenek, szívesen fogadjuk ha lehetőségeik szerint többet tudnak fizetni a támogatott árnál.
  Lelkigyakorlatozóink maguk dönthetik el anyagi lehetőségeik alapján, hogy milyen mértékben járulnak hozzá lelkigyakorlatuk költségeihez a költségár és a támogatott ár között.
  Célunk, hogy a támogatást mindenki anyagi lehetőségeinek mértékében vegye igénybe, hogy szélesebb kört tudjunk elérni, segíteni.
 • Annak érdekében, hogy a lelkigyakorlatok mindenki számára elérhetőek legyenek, szívesen fogadjuk ha lehetőségeik szerint többet tudnak fizetni a támogatott árnál.
 • Bizonyos lelkigyakorlatok díja ún. csomagáras, ami azt jelenti, hogy tartalmazza a napi díjon kívül a lelkigyakorlat vezető díját és egyéb költségeket pl. eszközök.
 • Egyéb programok, tréningek stb. esetében: egyéni megállapodás szerint

Csoportok jelentkezése esetén személyes megbeszélés alapján előleget kérünk!

Mivel a konyhai ellátást folyamatosan fenn kell tartanunk, az ellátás árát nem tudjuk csökkenteni olyan esetben, ha a lelkigyakorlatozó nem kíván élni az étkezési lehetőséggel.

A lelkigyakorlat teljes időszakára vonatkozó térítést kérjük befizetni akkor is, ha a lelkigyakorlatozó valamilyen okból később érkezik, vagy hamarabb távozik.
Az árból nem tudunk kedvezményt biztosítani, ha saját ágyneműt vagy hálózsákot hoz magával.

Azok számára, akik a napi díjból mérséklést kérnek, a Szív Lelkiségi Központ vezetője indokolt esetben adhat támogatást. Kérjük ezt jelentkezésekor jelezze!

Kérjük vegye figyelembe a lelkigyakorlat lemondására vonatkozó feltételeket!

A részvételi díj befizetése történhet előre utalással bankszámla számunkra (kérjük, hogy a megjegyzés rovatban, tüntesse fel a lelkigyakorlatozó nevét és a lelkigyakorlat időpontját) illetve a helyszínen készpénzzel. Bankkártyás fizetést nem tudunk fogadni.

A számla a jelentkezési lapon megadott számlázási név és cím alapján kerül kiállításra, ennek módosítására utólagosan nincs lehetőség.

 

Fizetés módja

Fizetési módok:

 • átutalással,
 • készpénzzel helyben
 • készpénzben bármelyik OTP bankfiókban.

A jelentkezés elfogadásáról tájékoztató e-mailben, és az ott közölt számlaszámra (vagy a levélben megjelölt módon a csoportvezetőnek) kérjük befizetni!

Kérjük, hogy az előleg átutalásakor a megjegyzés rovatba, az azonosítás érdekében, tüntesse fel a saját, ill. a lelkigyakorlatozó nevét és a lelkigyakorlat időpontját.

Ha ezeket az adatokat nem adja meg, nem tudjuk azonosítani befizetését, és így jelentkezését tárgytalannak vesszük.

Az ÁFÁ-s számla a jelentkezési lapon megadott számlázási név és cím alapján kerül kiállításra, ennek módosítására utólagosan nincs lehetőség.
Számlát csak „lelkigyakorlat” megnevezéssel tudunk kiállítani.

Jelentkezése kötelezettséggel jár: Kérjük vegye figyelembe a lelkigyakorlat lemondására vonatkozó feltételeket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha részvételét késedelmesen mondja le, akkor már nem tudunk a lelkigyakorlatra várakozók listáján lévőkből senkit behívni!

 

A Központ támogatása

A házunk költségeit tekintve a napi díj valós összege 12.000 Ft lenne, az épületünk állagának megóvásához szükséges felújítások és az esetleges beruházások fedezetét pedig még ez az összeg sem tartalmazza.

A Jézus Szíve Társasága testvéri közössége saját forrásaiból és támogatói jóvoltából tudja fedezni a különbözetet.

Szeretnénk kérni, hogy akinek anyagi lehetőségei engedi, hozzájárulásával segítse a lelkigyakorlatozók részvételét, illetve a ház működését!

Kedvezményezett neve: Szív Lelkiségi Központ a Nőkért Alapítvány

Címe: 2022 Tahitótfalu Villasor 7-9.

Számlaszám:  OTP 11742087-20082020
A megjegyzések rovatba kérjük szépen feltüntetni, hogy támogatás.

Kérjük, hogy a lelkigyakorlat előleget NE erre a számlára utalják!