Papok és szerzetesek szüleinek lelkigyakorlata

Kedves Édesanya, Édesapa!

Valószínűleg személyesen nem ismerjük egymást, de mert az Úr a megszentelt életre hívta meg gyermekeinket, bizonyára vannak közös vagy hasonló gondolataink, kérdéseink.

1992-től kezdődően már több mint negyven alkalommal találkoztunk Tahiban, a Szív Lelkiségi Központban mi, olyan szülők, akiknek fia, leánya most kezdi a felkészülést a papi, szerzetesi hivatásra, vagy már évek esetleg évtizedek óta felszentelt vagy fogadalmas. Az együtt töltött napok során sokat beszélgetünk és imádkozunk, hogy az itt töltött idő alatt egy lelki vezető és az SJC testvérek segítségével tisztábban lássuk gyermekeink hivatását, és azt a feladatot, amit a Szentlélek ezen a területen ránk bíz.

Évente kétszer, kora tavasszal és ősszel szervezzük meg a lelkigyakorlatot, amelyet meghívott előadó vezet Obendorf Beatrix SJC testvér közreműködésével.

Hosszú éveken át a csoport szervezőjét Szilvayné Panni SJC testvért Jézus szívére ölelte végleg 2016 augusztusában. A képen bal oldalon ül Panni testvérünk, jobb oldalon Beatrix testvér, aki tovább folytatja a csoport kordinálását.

Általános információs oldalak