Csatlakozz egy közösséghez!

2022.03.16.

Mária életének egyik fontos pillanata volt, amikor örömében Erzsébethez sietett, hogy megossza vele élményét és segítsen neki. Nem maradt egyedül, hanem egy barátjához, nőtársához fordult, akivel közösen élték meg a gyermekvárás időszakát.

Közösségben megélt lelkigyakorlat

Mária és Erzsébet példájához hasonlóan lehetőséget adunk neked, hogy megszólítsd magad körül nőtársaidat a közös út járására. Azt javasoljuk, hogy mindannyian kövessétek a napi imák anyagát, s hetente egy alkalommal közösen is imádkozzatok, gyűjtsétek csokorba mindazt, amit a hét során megéltetek.

Egy kiscsoport találkozó megtartásához segítség lehet, ha elolvasod kiscsoportos találkozásokhoz írt összefoglalónkat.

Idén is szeretnénk megszólítani a lelkigyakorlatozó közösségből azokat, akik szívesen vállalják, hogy hetente egy általuk megjelölt időpontban véletlenszerűen beosztott, de végig együtt maradó 6-8 fős csoportot vezetnének. A kiscsoport-vezetés iránt érdeklődőknek április 22-én 19:00-20:00 között egy felkészítő online alkalmat szervezünk. Szeretnénk minél több állandó kiscsoportot szervezni, így bátorítunk mindenkit a csoportvezetésre. 

Várjuk azok jelentkezését is, akik nyitottak arra, hogy új emberekkel járják végig a lelkigyakorlatos utat és szívesen csatlakoznának egy véletlenszerűen beosztott virtuális körhöz. 

Töltsd ki kérdőívünket, ha szeretnél kiscsoportot vezetni vagy szeretnéd, hogy segítsünk neked kiscsoportot találni!