Csatlakozz egy közösséghez!

2022.03.16.

Virtuális imák

Május hónapban két vasárnapon (május 1-jén és 22-én) hívunk titeket online vezetett imára. Első alkalommal a ritmikus imával, második alkalommal pedig az Ignáci-i szemlélődés gyakorlatával ismerkedhettek meg. Az alkalmak során, a közös imát követően kiscsoportokban lesz lehetőség megosztani az imatapasztalatokat. A bekapcsolódáshoz szükséges Zoom-linket az imák előtt küldjük a résztvevőknek. Jelentkezni az űrlap kitöltésével tudtok.

A találkozás napja

Május 8.-a vasárnap a lelkigyakorlat programjában a Találkozás napja. Magyarországon Tahitótfaluban, Erdélyben Kaplonyban, lesz lehetőségetek személyesen is együtt imádkozni.

Magyarország - Tahitótfalu program és jelentkezés

Erdély - Kaplony program és jelentkezés

 

Közösségben megélt lelkigyakorlat

Mária életének egyik fontos pillanata volt, amikor örömében Erzsébethez sietett, hogy megossza vele élményét és segítsen neki. Nem maradt egyedül, hanem egy barátjához, nőtársához fordult, akivel közösen élték meg a gyermekvárás időszakát. Az ő példájukhoz hasonlóan lehetőséget adunk neked, hogy megszólítsd magad körül nőtársaidat a közös út járására. Azt javasoljuk, hogy mindannyian kövessétek a napi imák anyagát, s hetente egy alkalommal közösen is imádkozzatok, gyűjtsétek csokorba mindazt, amit a hét során megéltetek.

Egy kiscsoport találkozó megtartásához segítség lehet, ha elolvasod kiscsoportos találkozásokhoz írt összefoglalónkat.

Idén szeretnénk megszólítani a lelkigyakorlatozó közösségből azokat, akik szívesen vállalják, hogy hetente egy általuk megjelölt időpontban véletlenszerűen beosztott, de végig együtt maradó 6-8 fős csoportot vezetnének. A kiscsoport-vezetés iránt érdeklődőknek április 25-én 19:00-20:00 között egy felkészítő online alkalmat szervezünk. Szeretnénk minél több állandó kiscsoportot szervezni, így bátorítunk mindenkit a csoportvezetésre. 

Várjuk azok jelentkezését is, akik nyitottak arra, hogy új emberekkel járják végig a lelkigyakorlatos utat és szívesen csatlakoznának egy véletlenszerűen beosztott virtuális körhöz. 

Április 18-án a kiscsoportokba való jelentkezés lezárult. Ha kiscsoportot keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot az e-mail címen, megpróbálunk segíteni!