Fizetés

Részvételi díj

Házunk költségeit tekintve a napi díj valós összege 10.200 Ft lenne. Az általunk felkínált árak kedvezményesek, a hiányzó részt a Jézus Szíve Társasága testvéri közössége egészíti ki.

Részvételi díjaink a szállás, az ágyneműmosás és a teljes ellátás költségeit tartalmazzák.

Számlaszámunkat a jelentkezést visszaigazoló levélben találhatja meg.

  • A Szív Lelkiségi Központ által szervezett, saját lelkigyakorlatok napi díja 2019. január 1-től: 7200 Ft/fő/éj.
  • Bizonyos lelkigyakorlatok díja ún. csomagáras, ami azt jelenti, hogy tartalmazza a napi díjon kívül a lelkigyakorlat vezető díját és egyéb költségeket pl. eszközök.
  • Egyéb programok, tréningek stb. esetében: egyéni megállapodás szerint

Csoportok jelentkezése esetén személyes megbeszélés alapján előleget kérünk!

Mivel a konyhai ellátást folyamatosan fenn kell tartanunk, az ellátás árát nem tudjuk csökkenteni olyan esetben, ha a lelkigyakorlatozó nem kíván élni az étkezési lehetőséggel.

Azok számára, akik a napi díjból mérséklést kérnek, a Szív Lelkiségi Központ vezetője indokolt esetben adhat támogatást.

 

Fizetés módja:

A lelkigyakorlat részvételi díjának végösszegéből előleget kérünk befizetni, ha szükségesnek látjuk. Erről külön tájékoztatjuk a jelentkezés elfogadásáról tájékoztató e-mailben, és az ott közölt számlaszámra (vagy a levélben megjelölt módon a csoportvezetőnek) kérjük befizetni.

Kérjük, hogy az előleg átutalásakor a megjegyzés rovatba, az azonosítás érdekében, tüntesse fel a saját, ill. a lelkigyakorlatozó nevét és a lelkigyakorlat időpontját.

Ha ezeket az adatokat nem adja meg, nem tudjuk azonosítani előlege befizetését, és így jelentkezését tárgytalannak vesszük. Amennyiben nem lehetséges az átutalás, a készpénzes befizetést számlaszámunkra bármely OTP bankfiókban díjmentesen megtehetik.

Jelentkezése kötelezettséggel jár: amennyiben nem venne részt a lelkigyakorlaton, kérjük, hogy a program kezdése előtt legkésőbb 14 nappal jelezze. Ha ez nem történik meg, a program előlegét nem fizetjük vissza. Az előleg nem vihető át másik lelkigyakorlatra és más nevére.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha részvételét késedelmesen mondja le, akkor már nem tudunk a lelkigyakorlatra várakozók listáján lévőkből senkit behívni!

A részvételi díj befizetése érkezéskor történik az irodában; fizethet készpénzzel, előre átutalással, valamint OTP, K&H és MKB SZÉP kártyával is. Csak a saját névre szóló SZÉP kártyát áll módunkban elfogadni!

Előleget nem tudunk SZÉP kártyáról fogadni!

Az ÁFÁ-s számla a jelentkezési lapon megadott számlázási név és cím alapján kerül kiállításra, ennek módosítására utólagosan nincs lehetőség. Számlát csak „lelkigyakorlat” megnevezéssel tudunk kiállítani.

 

A Központ támogatása

A házunk költségeit tekintve a napi díj valós összege 12.000 Ft lenne, az épületünk állagának megóvásához szükséges felújítások és az esetleges beruházások fedezetét pedig még ez az összeg sem tartalmazza.

A Jézus Szíve Társasága testvéri közössége saját forrásaiból és támogatói jóvoltából tudja fedezni a különbözetet. Szeretnénk kérni, hogy akinek anyagi lehetőségei engedi, hozzájárulásával segítse a lelkigyakorlatozók részvételét, illetve a ház működését:

Kedvezményezett neve:

Szív Lelkiségi Központ a Nőkért Alapítvány
Címe: 2022 Tahitótfalu Villasor 7-9.


Számlaszám:  OTP 11742087-20082020
A megjegyzések rovatba kérjük szépen feltüntetni, hogy támogatás.

Kérjük, hogy a lelkigyakorlat előleget ne erre a számlára utalják!