Cor - Way

 

LelkesTest-programjai

 

a 21. század emberét a maga teljességében szólítja meg, és sokoldalúan kívánja szolgálni. Valamennyi generáció igényeit figyelembe véve lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki szíve szerint, szabadon választhasson korának, egész-ségi állapotának, érdeklődésének megfelelő testi-lelki „szív-út programot”, amely hosszú távon motiválhatja és örömmel töltheti el.

A test- és mozgáskultúra komplex szempontrendszere alapján vezet be a járásban, azon belül is a gyaloglásban rejlő ismeretekbe.

Cor-Way-program vezetője: Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner

 

 „…akik az Úrban bíznak, új erőre kapnak, szárnyra kelnek, mint a sasok. Futnak, de nem fáradnak ki, járnak-kelnek, de nem lankadnak el.” (Izajás 40,31)

 

 Lépéskurzus 25–85 éveseknek

 

Az alaptréning a „Mesteredző” tanítására épül, sport és spiritualitás, mozgás és ima összekapcsolását egészíti ki a nordic walking oktatással. Különleges testi-lelki megújulást hozó tréningnap.

A  9-től 17 óráig tartó programon csak előzetes jelentkezés útján lehet részt venni.

Időpontok:

2018.Április 22

Részletes információ és jelentkezés: http://cor-way.hu/programok/lelkestest-programok

Részvételi díj: 12, 500 forint (háromfogásos ebéddel)

 

.                          LelkesTestnap Hölgyeknek

A különböző generációk hölgytagjait szólítja meg a vidám testi-lelki tréningnap. Nordic walking oktatással és életmódtanácsadással segít felfedezni a női lélekben rejlő különleges ajándékokat.  

Várom az édesanyákat, a lányokat, az asszonyokat, a nővéreket, az özvegyeket, az egyedülállókat.

„Kelj fel és járj…” – hogyan újuljunk meg testileg?

A test fizikai megújulását segítő délelőtti tréningprogram új szemléletmóddal vezet be a test- és mozgáskultúrába. Megismertet azzal, hogy a különböző életkori szakaszokban milyen test-élettani változásokon megy keresztül a női szervezet, s ennek fényében személyre szabott tanácsokkal segít, hogy milyen mozgásalapra és hogyan építsük fel test-karbantartó programunkat.

Vidám oktatás keretében megtanuljuk a nordic walking alaptechnikáját. Humorral, öniróniával fűszerezve ismerjük meg magunkat, testünk-lelkünk reakcióit.

„Kelj fel és járj…” – hogyan újuljunk meg lelkiekben?

Délután rövid előadást és életvezetési tanácsadást követően egy bibliai rész dolgozunk fel új nyelvezettel és módszerrel a mozgás-lelkiség tükrében. Betekintést nyújtok abba, hogyan válhat az ima és a mozgás a mindennapi élet részévé, segítve a testi-lelki feltöltődést, hogy azután újult erővel adni tudjunk szeretteinknek.

Időpontok

 2018. június 9

2018. július 29

2018. szeptember 30

2018. október 28

A 9-től 17 óráig tartó programon csak előzetes jelentkezés útján lehet részt venni.

Részletes információ és jelentkezés:  

http://cor-way.hu/programok/lelkestest-programok

Részvételi díj: 12, 500 forint (háromfogásos ebéddel)

A résztvevők száma mindkét programon 12 fő.

 

Kéz a kézben–Testi-lelki wellness-nap házaspároknak

Kéz a kézben kapcsolatépítő testi-lelki tréningnapon a házaspárok együtt járva megújulást, közös élményt hozó kalandnap részesei lehetnek. Együtt tapasztalhatják meg a sport, mozgás és spiritualitás összefonódásának lehetőségeit a házastársi kapcsolatban.

Időpontok

 2018. június 9

 

Részvételi díj: 21 000 Ft (háromfogásos ebéd 2 fő részére és 8 órás oktatóprogram)

http://cor-way.hu/programok/lelkestest-programok

 

Rossz idő esetén a programok rugalmasan változnak: a természetben zajló nordic walking-oktatást kiváltják a teremben végezhető speciális gyakorlatsorok, valamint különböző egészségi állapotok figyelembevételével cardio (gyaloglás, futás) edzőprogramok felépítése.