Bevezetés a Jézusi gyaloglásba – a test és a lélek imája

Lelkigyakorlat két lépésben – Újfajta lelkigyakorlatos módszer, amely segítséget kíván nyújtani a mai kor emberének, hogyan kapcsolja össze a hétköznapokban a mozgást az imádkozással, a lelki és a testi feltöltődést.

Első lépés: Bevezetés a Jézusi gyaloglásba

Második lépés: Gyaloglás Jézussal

A 4 napos lelkigyakorlat első lépése az imádkozást a mozgással, a lelket a testtel összekapcsolva vezet be a Szent Ignác-i imamódokba, a szemlélődő Jézus-imába, a test- és mozgáskultúrába és a nordic walking alapjainak elsajátításába.

A második lépés a Bevezetésben megtanultakra épül; test és lélek imáját – a Szív imáját – mélyíti el, segítve, hogy a gyaloglás Jézussal a mindennapok részévé, életmóddá válhasson.

Az első és a második lépés lelkigyakorlata egy időpontban zajlik, de az egyes programrészeket csoportbontásban más-más kísérők vezetik.

Gyógytornász is segíti munkánkat, gerinc-gyógytorna fakultatív lehetőségét is felajánljuk.

A lelkigyakorlat kísérői: Hofher József SJ, Suller Melinda SJC, Molnár Renáta Cor-Way életmódtréner, Kákonyi Vera gyógytornász

Szeretettel várunk időseket, fiatalokat, kisebb betegséggel küzdőket is, mert a részvétel fizikai felkészültséget nem igényel.

A jelentkezés ezen a honlapon történik!

További részletes információk a www.jezusigyaloglas.hu honlapon!

2020-ban a program teljes költsége: 49.500 Ft

A részvételi díj magában foglalja a szállásköltséget egyágyas szobákban 4 éjszakára, napi háromszori étkezést, 6 órás nordic walking és testkultúra oktatást és személyes tanácsadást, valamint a botok használatát, napi 45 perces gerinc-gyógytornát és személyes tanácsadást – vezetett csendes lelkigyakorlatot és személyes kísérést.

Duna TV: Beszélgetés Molnár Renátával és Hofher József SJ-vel

http://www.mediaklikk.hu/video/katolikus-kronika-2017-01-15-i-adas/